Prison Island – ett svenskt fångarna på fortet

Har du alltid känt att du skulle klara de olika cellerna minst lika bra som alla andra deltagare i fångarna på fortet på tv och tyckt att det vore väldigt roligt att få bevisa detta? Nu har du i sådana fall på sätt och vis chansen genom att besöka Prison Island – med ett väldigt snarlikt upplägg!

Prison Island är ett upplevelsecenter som bland annat finns beläget i Linköping. Här kan du som är intresserad av detta skapa ett lag och utmana det stora antal celler och lösa de olika uppgifter som finns tillgängliga i dessa. Uppgifterna kan vara allt ifrån kluriga pussel till fysiska moment, vilket gör att alla deltagare alltid kan känna sig delaktiva och har något att tillföra sitt lag.

Upplägget är enkelt. Man skapar sitt lag, ger det ett lagnamn, säger till i kassan och kör sedan igång! En smart nyckel som behövs för att ta sig in i de olika cellerna registrerar smidigt hur det går för er och ni bestämmer själva hur många timmar ni vill hålla på, varvid ni sedan betalar per använd timme. Ja, det hela är helt enkelt lika smidigt som roligt, något som ett stort antal besökare skrivit under på.

Känner du dig nu sugen på att själv ta dig till Linköping och testa på just dina begränsningar? Om svaret är ja, så är det bara att ringa till Prison Island på +46 13 12 69 00 och se till att boka in någon form av övernattning i Linköping om det är så att du inte bara kan göra det hela till en dagstur. Vi är säkra på att du och dina vänner kommer ha en strålande dag i varandras sällskap!